Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Ciorap De Crăciun De Crăciun Umplut Punga Cu Dulciuri Ciorapi Ornamente Drăguț Câine Laba Carouri Pentru Petrecere De Vacanță Festive, Decor Acasă

Ciorap De Crăciun De Crăciun Umplut Punga Cu Dulciuri Ciorapi Ornamente Drăguț Câine Laba Carouri Pentru Petrecere De Vacanță Festive, Decor Acasă

60.32lei 30.14lei
În stoc
  • Tip De Produs: Ciorapi
  • Numărul De Model: Ciorapi De Crăciun
  • Setați Tipul: no
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Material: BUMBAC
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Ciorap De Crăciun De Crăciun Umplut Punga Cu Dulciuri Ciorapi Ornamente Drăguț Câine Laba Carouri Pentru Petrecere De Vacanță Festive, Decor Acasă

Puncte De Vânzare:

1. Punga de cadou Funcționalitate: Aceste ciorapi de Crăciun poate fi folosit ca un sac de cadouri pentru a stoca mai multe mici cadouri, cum ar fi bomboane, ciocolată, carduri cadou, jucării mici, etc. și surprinde-ți familia și prietenii cu dumneavoastră grijuliu și generos cadouri.

2. Cu Labă de Câine de Imprimare: Adăuga unele distracție și bucurie pentru sărbătoare de Crăciun cu aceste minunate ciorapi care dispun de un câine amuzant laba design și o sărbătoare roșu și alb schema de culori.

3. Bucurie de Crăciun atmosfera: Aceste ciorapi sunt proiectate cu festivă modele si culori, creând o relaxare și starea de spirit vesel pentru familie și oaspeții.

4. Material durabil: Aceste ciorap de crăciun labă de câine carouri sac de cadouri sunt fabricate din material durabil și rezistent la decolorare, pânză materiale care pot fi refolosite de mai mulți ani.

5. Versatil Draperii Opțiuni: Aceste ciorapi de Crăciun poate fi agățată pe diferite locuri, cum ar fi șemineu, scari, pom de Crăciun, biblioteca, masa, raft, și mai mult.Ei vor adăuga o notă festivă pentru decor acasă.

Descriere:

Acest adorabil Crăciun ornament cu un câine drăguț laba model este perfect ca un sac de cadouri sau pentru draperii pe pomul de Crăciun.Bine ai venit Crăciun cu acest durabil și rezistent la decolorare, decorare, care va aduce bucurie pentru anii care vor veni.

Caietul de sarcini:

1. Material: pânză de catifea

2. Dimensiune produs: 45*20 cm/17.72*7.87 inch

Lista De Pachete:

1 x Ciorapi de Crăciun

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *