Cosul Meu
  • Acasă
  • Computer & Office
  • Sticla Anti-Zero, Anti-orbire Mat Flexibil Nanocoated de Film Protector de Ecran Pentru a Acoperi 2023 OneXPlayer 2 pro 8.4

Sticla Anti-Zero, Anti-orbire Mat Flexibil Nanocoated de Film Protector de Ecran Pentru a Acoperi 2023 OneXPlayer 2 pro 8.4

56.67lei 51.00lei
În stoc
  • Nume De Brand: KH
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: 8.4"
  • Origine: China Continentală
  • culoare: Transparent
  • Cantitatea: 2
  • Produse De Stare: stoc
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Continut pachet: 2 x 8.4" Notebook, Ecran Protector

CARACTERISTICI:

*Anti-Orbire: Super-subtire, optic clar, 100% Anti-orbire si amprentele.

*Extreme de Testare: atunci Când este scăzută temperatură de minus 30 'C și de înaltă temperatură de 80' C, produsul nu se schimbă niciodată, chiar și în vreme rea.

*Materialul ARM: Cea de-a patra generație de BRAȚ cu cristale lichide material, 100% din materiale importate din Japonia, produs prin Japoneză all-procese mecanice, fără praf, de înaltă transparentă, fără puncte mici pentru a garanta perfect clare pe ecran.

*Raze ultraviolete interceptarea: Pentru a reduce LCD vag în lumină puternică, și de a reduce deteriorarea UV la LCD, astfel încât ecranul va fi cu noi pentru totdeauna.

*Dublu-efect optic de acoperire: AG acoperire (de a face cu anti-amețeală) și HD de acoperire (pentru a îmbunătăți luminozitatea) pentru a elimina oboseala ochilor, astfel încât pentru a proteja ochii.

*99% super-transmisie a luminii: lumina Cea unică tehnologie de procesare a crește ecranului cu cristale lichide este restabilirea la culoarea originală, astfel încât ecranul este mai frumos si mai clar.

*Super-strat de duritate de 5H uzura: suprafața duritate printr-un unic duritate de prelucrare de pana la 5H , și pot fi rezistente la uzură și rezistente la zgârieturi, astfel încât ecranul este nou pentru totdeauna.

*Scapa de radiații și unde electromagnetice: unde Electromagnetice de izolare este de până la mai mult de 99,7 % pentru a vă ajuta să reduce sursă de radiații, poluare, astfel încât vă puteți bucura de un confortabil, natural și sănătos viziune.

Installtion:

1. Curățați ecranul complet.

2. Expune 1/2 inch de la garda de ecran, aveți grijă să nu atingeți partea adezivă.

3. Aliniați expuse secțiune cu marginile DS ecran, Asigurați-vă că ecranul de garda a fost introducerea direct.

4. Coaja de pe masca cu condiția autocolant după aplicare completat.

A se vedea performanțele sale din fotografiile noastre de comparatie:

Vă Rugăm Să Rețineți >>

Ca imagine a produsului și produsul sunt afectate de lumină , vă rugăm să consultați produsul real primit .

Sfaturi >>

1.100% de brand nou și de înaltă calitate .

2. Ne-am livra la tine cât mai curând posibil după ce plata este confirmat .

3. Dacă aveți orice probleme cu acest produs , vă rugăm să contactați vânzătorul înainte de a părăsi feedback-ul negativ , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine .Disputa nu este binevenit .

4. Folow produse , Urmați magazin, putem oferi livrare cu prioritate și se pot bucura de mai bine de o reducere de magazin de fani , vă Doresc un cumpărături fericit .

1. Dacă sunteți interesat în mai multe piese, va vom oferi mai multe reduceri.Evident, o mare afacere!

2. Oferim en-gros competitive de preț dacă plasați o comandă mare de când trăim o țară mare, cu faima ---- lumea producător!

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *