Cosul Meu

Magnetic Deținătorii De Carduri Cu Standuri ForMagsafe Pentru IPhone11 12 13 14 Pro Max Magnet Cartelei De Telefon Sac De Adsorbție Accesorii

139.06lei 57.01lei
În stoc
  • Nume De Brand: tmddotda
  • Compatibil Marca: palma
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Descriere:

A făcut pentru noi cu stand și magnetice, magnetice caz compatibil!Nu e doar un portofel slim, care vă oferă un aspect unic.

Selectate de înaltă calitate silicon cu textura delicata, dar capacitatea sa este la fel ca cele mai multe portofele, se poate ține 2-3 carduri, astfel încât să te simți bine atunci când transporta carduri fără a adăuga extra vrac.

Este, de asemenea, foarte convenabil pentru a scoate cardul.Pur și simplu apăsați cardul afară din gaură în portofel și scoateți cardul.Modul perfect de a ține ID-ul, de tranzit sau de card de credit la îndemână.

Portret, Peisaj, și Noi Plutitoare Moduri – Trei moduri de vizualizare permite să vizualizați ecranul telefonului în cel mai confortabil mod, indiferent dacă este vizualizarea de tip portret, peisaj sau zoom in și out în modul de flotant.

Mai multe moduri de vizualizare vă permite să găsiți cele mai confortabile și o poziție perfectă pentru a viziona emisiunile preferate, Facetime cu familia, naviga pe Internet sau să dețină un Zoom de întâlnire.

Built-in magneti puternici, acesta poate fi ușor tăiate la față a telefonului, asigurându-se că portofelul suportul este ferm atașat la partea din spate a Telefonului, nu este nevoie să vă faceți griji despre cărți care se încadrează și de bani.

Telefon elegant Înapoi Cazuri Ieftin pentru a Proteja Telefonul de Praf, Zgarieturi, urme de Lovituri și Șocuri

Caracteristici:

Nume Produs: Card Magnetic Holder

Stil: Unisex

Culoare: Negru/Albastru Închis/Albastru Deschis

Material: Silicon

Lista:

1*Card Magnetic Holder

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *