Meniu Scoli & Gradinite

Meniu Scoli & Gradinite Sibiu

 

Copiii sunt cel mai sincer evaluator si critic culinar. Asa cum remarca un client: ”daca sunt copii in restaurant, inseamna ca mancarea este buna”…si putem spune ca am primit doar aprecieri pozitive din partea lor.

Avem o experienta de peste 5 ani in furnizarea de meniuri pentru copii, in special meniuri pentru grupuri afterschool in Sibiu, timp in care am “lucrat” impreuna cu cei mici la cateva variante de meniu preferate de ei. Meniul pentru scolari are 4 saptamani cu preparate variate, si ocazional, pentru cei care doresc, oferim cate un “rasfat” cu burgeri sau pizza. Aveti mai jos in scop orientativ cateva variante de meniu,  iar meniul saptamanal actualizat se trimite pe adresele de email comunicate.


PRETURI MENIU catering(la pachet)

– Varianta 1: OFERTA MENIU JUNIOR = 15 RON (Ciorba 200g + Fel principal cu salata 200g)
– Varianta 2: OFERTA MENIU JUNIOR CU DESERT READY-MADE = 17 RON (Ciorba 200g + Fel principal cu salata 200g + Desert (batoane cu ciocolata, napolitane, biscuiti diverse tipuri, iaurt, branzica cu fructe)

OBSERVATII:

– Oferta este valabila pentru meniurile ambalate individual, fara tacamuri de unica folosinta;
Pentru tacamuri de unica folosinta se percepe o taxa de 1 ron/bucata;
– Pentru comenzi intre 1-6 meniuri, se va percepe o taxa de livrare de 12 RON, cu exceptia grupurilor aflate in aceiasi locatie cu alte grupuri de afterschool;
– Pentru meniu vrac se aplica un discount de 10%

OFERTA PENTRU GRUPURI MARI (peste 15 meniuri)

– Livrare gratuita;
– MENIUL DESERT READY MADE poate contine 1 data pe saptamana un desert homemade (gris cu lapte, orez cu lapte, etc.)
Pentru una din zilele saptamanii, la alegere, se poate inlocui ciorba cu unul din deserturile permanente (clatite /papanasi)

PRETURI MENIU restaurant

– Varianta 1: OFERTA MENIU JUNIOR = 17 RON (Ciorba 200g + Fel principal cu salata 200g)
– Varianta 2: OFERTA MENIU JUNIOR CU DESERT READY-MADE = 19 RON (Ciorba 200g + Fel principal cu salata 200g + Desert (batoane cu ciocolata, napolitane, biscuiti diverse tipuri, iaurt, branzica cu fructe)

CUM COMANZI?

Va asteptam pentru comenzi la numarul de telefon: 0770 226 654, sau pe Email: justeatit.sb@gmail.com


Stilul de viata sanatos se formeaza inca din copilarie iar adoptarea unei alimentatii corecte din punct de vedere nutritional face parte din procesul de educatie. Misiunea si dorinta noastra este de a contribui la educatia culinara a copiilor, orientandu-i spre o dieta variata, echilibrata, nutritiva si sanatoasa. Meniul zilei se adapteaza in functie de categoriile de varsta, astfel: pentru GRADINITE / COPII PRESCOLARI, toate preparatele sunt pregatite prin coacere, fierbere si la abur, meniul este mai bogat in legume si lactate, carnea de porc este inlocuita cu pui/curcan/vita/peste. La cerere, se va adauga mic dejun (compus din branzeturi: telemea nesarata, cascaval, unt / lactate, preparate cu lapte (gris cu lapte, orez cu lapte, etc), oua fierte, ceaiuri, cereale integrale, miere, dulceturi fructe) si gustare (fructe, deserturi preparate in casa, patiserie, iaurt cu fructe).

Pentru GRUPURI AFTERSCHOOL / COPII SCOLARI, se adauga o mai mare varietate la preparatele cu carne, in functie de cerintele si preferintele celor mici / ale parintilor / ale educatorilor, in acelasi timp, fiind disponibil zilnic un meniu ovo-lacto-vegetarian. Pentru a veni in intampinarea cerintelor diverse, gatim zilnic doua feluri de ciorba si doua feluri principale din care se pot compune meniurile, in functie de preferinte.
Meniul se poate comanda la pachet (ambalat individual sau vrac / la oala), prin serviciul de livrari, sau se poate servi si in cadrul restaurantului de catre grupuri de copii (in limita locurilor disponibile).

Folosim ingrediente de calitate, plus un strop de “drag” si rezultatul este “mancare buna” si copii fericiti!…asa ca va asteptam cu drag!?