Meniul saptamanii

Meniul saptamanii 27 IUN-1 IUL

 

observatii:

preparatele care contin posibili alergeni vor avea mentionat codul alergenului respectiv(de ex.: A1 pt gluten, A2 pt crustacee, A3 pt oua, etc-vezi lista alergeni)

oferta este valabila doar pentru serviciile de catering cu livrare pana la ora 13.00. comenzile se preiau cel tarziu pana la ora 9.30 AM pentru ziua in curs. comanda minima pentru care se asigura transport gratuit in interiorul orasului  este de 100 ron

La comenzile cu valoarea mai mica de 100 lei se adauga costul taxiului

Whatsapp / Telefon: 0770 226 654

Email: justeatit.sb@gmail.com


Un meniu (ciorba + fel principal) include o portie de paine gratis, respectiv 3 felii paine (100-120g: 1 felie pentru ciorba, 2 felii pentru fel principal), cu exceptia preparatelor care nu presupun consumul painii: de ex. mamaliguta, paste sau unele salate aperitiv. Supa crema include o portie de crutoane “homemade” gratis (cu ulei masline, ierburi provence, usturoi) (35-40g).

Meniurile Just Eat It se schimba saptamanal, tocmai ca tu sa ai parte de mancaruri sanatoase si gusturi inedite. Fiecare preparat vrem sa fie atat de delicios incat, dupa ce l-ai terminat sa iei si la pachet o portie, doar in caz ca ti-e pofta mai tarziu sau vrei sa imparti si cu cei dragi.

Stim ca abia astepti sa gusti din ce ti-am pregatit, asa ca alege-ti optiunea dorita dintre restaurant sau catering, romanesc sau international, paste sau vegetarian si…just eat it!