Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Câine de Companie drăguț Forma de Ghiveci PVC de Desene animate de Animale de Companie Decor Plante de Gradina Acasă Cactus Vaza de Flori Ghivece Curte DIY Succulen K5K8

Câine de Companie drăguț Forma de Ghiveci PVC de Desene animate de Animale de Companie Decor Plante de Gradina Acasă Cactus Vaza de Flori Ghivece Curte DIY Succulen K5K8

59.70lei 32.83lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Cadă De Flori
  • Folosit Cu: Flori artificiale
  • Condițiile De Utilizare: Podea
  • Finisare: Placat Cu Crom
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Descriere:

Material: PVC

Dimensiune:230x165x340mm/9*6.4*13.4 inci,230x135x340mm/9*5.3*13.4 cm

Culoare:ca imagine

1.Materiale de înaltă calitate:acest câine de companie ghiveci de flori este realizat din material PVC, pentru a asigura durabilitate și robustețe,iar culoarea nu se încadrează off, care poate menține frumusețea de gradina pentru o lungă perioadă de timp.

2.Foarte Practic Ghiveci:ghiveciul De flori este un design detașabil, aveți nevoie pentru a asambla singur atunci când îl primiți, ceea ce este foarte convenabil.Noi oferim instrucțiuni detaliate de instalare pentru a face o instalare fără griji.

3.Aplicarea pe scară largă: Acest unic ghiveci forma este mic și drăguț, ca sa plină de viață cifra de un câine construiește un adorabil scena din gradina ta.Care are un design simplu si poate fi utilizat cu ușurință ca în interior sau în aer liber, decoratiuni si depozitare tavi,si poate fi un cadou foarte bun pentru prietenii și membrii familiei.

4.Multi-funcție:companie de ghivece de flori sunt perfecte pentru flori,Cactuși, plante Suculente, Aloe, Chlorophytum, Tigertail Orhidee, Singur Frunze de Orhidee, și ca.Uita-te la acest drăguț ghiveci, de fiecare dată când veți vedea că va face oamenii să se simtă bine.

5.Ușor de a instala și curat, portabil:Mare de manoperă și materiale de înaltă calitate face curat-o briza.Jgheaburile de pe ambele părți ale vasului convenabil de drenaj, pentru a preveni rădăcină de plante necroză, ușor să aibă grijă de.

NOTĂ

1. După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

3.Am putea accepta Amestecat elemente,Culori Si Dimensiuni Ordine.Cele mai multe cantități, mai multe reduceri.

Pachetul include:

1 buc*Animal Flori de Plantat Iarbă

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *