Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Planta De Sprijin Clipuri 100 De Bucăți De Sprijin Plantelor De Gradina Clipuri Tomate Clip Spalier Clipuri Pentru Alpinism Plante Colorate De Flori Și Viță De Vie

Planta De Sprijin Clipuri 100 De Bucăți De Sprijin Plantelor De Gradina Clipuri Tomate Clip Spalier Clipuri Pentru Alpinism Plante Colorate De Flori Și Viță De Vie

17.78lei 8.89lei
În stoc
  • Setați Tipul: no
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Aceste clipuri sunt concepute pentru a sprijini orhidee si fasole fără a deteriora altoite parte.Ele sunt ușor de utilizat și poate fi deschis pentru ajustare.Cu 100 de bucăți de diferite dimensiuni și culori, vă poate satisface nevoile dumneavoastra pentru diverse plante.

Caietul de sarcini:

Nume: culoare orhidee clip

Material: PP

Dimensiune:(aprox.)1.4*1.8*1.7 cm/0.55*0.71*0.67 în

Caietul de sarcini: 100 de bucăți (eroare 2)

Greutate: aproximativ 72g

Lista de ambalare:

100*Orhidee Clipuri

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Robust și Blând: Aceste plante clipuri sunt realizate din durabil și reutilizabile PP material care este rugină-dovada și rezistent la intemperii.Deoarece acestea sunt durabile, le puteți utiliza cu ușurință pentru a oferi suport stabil pentru plante, deoarece acestea cresc.

2.Evita Întrepătrunderea: Aceste plante sprijin clipuri pot ajuta să evitați împletirea plantele tale și să se asigure că au suficient spațiu să crească.Ei au, de asemenea, proteja altoite parte de la daune și de a oferi un sprijin eficient pentru plantele tale.Plantele vor crește în poziție verticală și mai sănătos cu aceste clipuri.

3.Aplicarea pe scară largă: Dacă aveți nevoie pentru a sprijini tulpini, fasole, roșii de viță de vie, flori de orhidee, sau orice alte plante cataratoare, aceste clipuri sunt perfecte pentru tine.Ele sunt ușor de utilizat și durabil, și ei vă va ajuta plantele să crească sănătos și puternic.

4.Creative și Drăguț: Aceste plante sprijin clipuri au un design creativ, care este la modă și drăguț.Ele pot adăuga unele farmec și culoare la plante si gradina.Ele sunt, de asemenea, ușor de utilizat și durabil.Puteți clip-le pe plante pentru a sprijini lor de tulpini și ramuri.

5.Rapid și Convenabil: Aceste plante sprijin clipuri pot fixa pe și în afara pentru a atașa de viță de vie pentru a stick-ul sau alte mize, într-un flash.Ele sunt mari pentru a încuraja alpinism plante și flori pentru a prospera.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *