Cosul Meu

Magnetic Uscat Șterge Tabla Calendar Pentru Frigider Cu 3 Pixuri Și Gumă De Șters Mare,Pentru Note Săptămânal Planificare Desen

80.56lei 60.42lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Cu un gol tablă, atât de flexibil si cu o multime de spațiu pentru a scrie pe, nu vei alerga afară de cameră în timp ce ține evidența din viața familiei dumneavoastră.La întâlnirile din calendar pentru liste de bacanie, păstrați totul organizat într-un singur loc.

Ai 3 Durabil și luminoase care se șterg bine-sfat markere cu vârf de radiere, toate din care sunt magnetice: negru, albastru, rosu.Le atârnă cu capul în jos pentru cerneală-gata scris și să lăsăm copiii să creați capodopere de artă pe gol tablă sau cod de culoare de activități pentru fiecare membru al familiei tale.

Robust bord eraser pentru full-treceți la curățarea ambele placi, și vârful radiere pe fiecare stilou înseamnă nici o dificultate ștergerea și corectarea acestor greșeli.Și, plăcile noastre nu lasă pete de cerneală sau ghosting spatele la sensul curat tablă stare chiar ștergerea luni după ce s-a scris ceva.

Toate elementele sunt magnetice!Nu mai cauta in sertare pentru o gumă de șters.Nu pierde pixuri sub e-mail gramada.Păstra totul la îndemână în frigider.

Planul s & o fac tot timpul toate cele 12 luni-scrie un mesaj, sarcini, note, memo, orice proiect colegiu!

Fiecare mama, profesor, fată, tip ar place uscat șterge placi pentru a desena un tabel, corvoada, meniuri, pentru a folosi o masa de planificare, eveniment, petrecere scop, alimente.

Prietenii tăi vor iubi magnetizate tampoane, personalizate lista de verificare privind frigiderele sau perete magnetic.

Tabla whiteboard au secțiuni mai mari și o mulțime de spațiu la punct toate întâlnirile importante.

Notă: culoarea de gumă de șters tabla este aleatorie și nu poate fi selectat

dimensiuni:30*42cm

Material: Cauciuc magnetic + PET + EVA

culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 * mic tablă

3 * pe bază de apă pix (rosu, albastru, negru)

1 * gumă de șters tabla

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *