Cosul Meu

Minimalist Modern Living, Dormitor, TV, Fundal, Tapet de Perete Curbat 3D Gros Piele de Cerb Catifea Țesături Non imagini de Fundal

393.14lei 192.65lei
În stoc
  • Material: Alte
  • Utilizare: Administrația, Comerț, divertisment, De uz casnic
  • CN: Guangdong
  • Tip: Imagini De Fundal De Hârtie
  • Tratament De Suprafață: Pluș Suprafață
  • Unitate De Încărcare: De Yuani/Rola
  • Stil: Stil Modern
  • Origine: China Continentală
  • Utilizarea: Camera De Zi, Lenjerie De Pat Cameră, Studiu, Camera Copiilor, Nunta Casa, Bătrânii Cameră
  • Model: Model Geometric
  • Caracteristică: Rezistent La Mucegai, Formaldehida-gratuit, Mediu Prietenos, Foarte Groasă, 3D
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Minimalist Modern Living, Dormitor, TV, Fundal, Tapet de Perete Curbat 3D Gros Piele de Cerb Catifea Țesături Non imagini de Fundal

Element Descriere

Tapet Stil: Non Auto-adeziv Tapet ( Aveți nevoie pentru a cumpara lipici tine )

Material De Calitate: Non-Țesute Protecția Mediului Materiale

Produs Dimensiune: 9.5mx53cm = Lungimea de 9,5 metri x Latime 53 cm = Lungimea 31.16 ft * Lățime de 1,73 metri

Gust: de Non-Țesute tapet în sine nu are nici un gust.Gustul este în principal de lipici pe spate.Adeziv produse au un pic de gust.Noi folosim mediu prietenos lipici.Trebuie doar să inserați întreaga cameră în condiții normale și aerisiți timp de 3-7 zile este ok.

Culoare: Toate produsele din magazinul nostru sunt împușcați în natură.Culoarea este verificat de către profesioniști, și este aproape de real țiglă.Din cauza diferenței de contrast de culoare și temperatura de culoare a ecranului de computer, etc. În plus, din moment ce film color este imprimat contează, nu este întotdeauna posibil de a avea o diferență de culoare în același lot de producție.Este sugerat că același proiect ar trebui să fie achiziționate în cantitate suficientă la un moment dat.Această problemă nu este privită ca o problemă de calitate.Vă rugăm să știu.

Atenție:

1. Tapet nu este auto-adeziv, aveți nevoie pentru a cumpara propriul lipici pentru bond!În plus, după producția de tapet, ambalaje din plastic este realizată, există unele cerneală mirosuri care nu sunt emise, ceea ce poate duce la un miros ușor pentru clienții care sunt foarte sensibile la mirosul după despachetare.Aceasta este o situație normală.După despachetare și lipire, mirosul va dispărea treptat după ventilație.Produsele noastre sunt în conformitate cu standardele naționale pentru decoratiuni interioare, materiale, vă rugăm să fiți siguri că utilizarea.

2. Tapet veți primi poate avea unele riduri pe ea sau la ambele capete, dar nu efectul căutarea după lipire pe perete

3. Pentru mai mult de o comanda, produsele vor laminate la o rola pentru livrare.

4.Există mici diferențe în culoarea de fundal a produs în loturi la date diferite.Este recomandat să achiziționați o cantitate suficientă de imagini la o dată pentru a evita cantitatea insuficientă și posibilele diferențe de culoare în produsele;Dacă nu știți cât de multe de metri de fundal de care aveți nevoie, vă rugăm să citiți cu atenție produsul nostru instrucțiuni, care au metode de calcul.Puteți contacta, de asemenea, magazinul nostru de servicii pentru clienți, și ne poate ajuta să calcula numărul de metri ai nevoie de wallpaper bazat pe perete dimensiune ai oferi

5.Lungimea de producție toleranță pentru fiecare rola de produs este 0 ~ 3%

După Vânzări:

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj de Aliepress , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

4. Global parcelă logistica anchetă informații site-ul:https://www.17track.net

+ Tag-uri

TV de perete de fundal

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *