Cosul Meu

3D Format mare de Perete Vertical Imprimare Murală Printer Mașină de Preț

28 725.73lei
În stoc
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

3D Format mare de Perete Vertical Imprimare Murală Printer Mașină de Preț

HJZ LASER oferi cerneala pe baza de apa, cerneala UV, singur cap CMYK și cap dublu CMYK+W perete printer mașină.

Va oferi one-stop perete printer mașină și soluție totală pentru tine.HJZ Laser are mulți ani de experiență în 3D Perete Vertical de Imprimare în industria constructoare de Mașini.HJZ Laser este lider de perete printer industriei cu tehnologie avansată de producție, perfecta după-vânzare de servicii.HJZ Laser mai recente cercetat și dezvoltat verticale industriale mici pictură murală printer masina are o gama larga de aplicatii, de imprimare de înaltă precizie, și calitatea de imprimare este perfect și plin de culoare.

Cerere

Acest tip de 3D perete vertical imprimare mașină este potrivit pentru o varietate de materiale speciale: Vopsit interior si exterior de perete, chit de perete, vopsea peretii, albă, porțelan, gresie, faianta, pereti, sticla, hartie, panza, perete, glazura de culoare, praf de coajă, vopsea de perete comprimate de culoare.

Caracteristicile Produsului

1. Variabilă de cerneală picătură tehnica: Asigurați-vă că imprimarea de fotografii la rezoluție mare, claritate și culori vii

2. Brevet de Model Model: masina poate continua imprimarea dacă aparatul de la putere în timpul imprimării

3. Ecologic de cerneală: Lavabil, mare saturația culorilor și rezistența culorii, larg de temperaturi de lucru

4. Certificat: certificat CE pentru Perete Printer, RoHS certificat de Cerneală

5. Personaliza Software-ul: Un pas operație simplă

6. Rapid de Transfer digital: cablu de Fibră de transfer

7. Gratuit Software-ul de instalare: Aparatul avea propriul pc industrial, și funcționează pe tablet PC

Date tehnice:

Model NR.

HJZ-WP-06 UV perete printer

Controlul Mașinii

Control PC mașină

Imprimare foto

Construit în calculator și Ecran LCD

Capul de printare

1buc Epson Industriale capul de printare

Dimensiunea mașină

1.6 metru *0.5 *0.7

Dimensiuni imprimare

2,5 metri înălțime, lățime de Imprimare este nici o limită

Cerneală

Cerneala UV ,sintetice cerneală ,

Culoare

Cerneluri CMYK + W ( alb imprimantă opțional cap )

Potrivit pentru materialul de imprimare

Zid de cărămidă, perete vopsit, de perete de hârtie,pânză, metal , Lemn, sticla, placi ceramice etc.

Rezoluție de imprimare

720X2880dpi 1440*2880 Dpi2880x5760dpi

Principalele bord de configurare

Rularea 120G SSD cu 8 nuclee și memorie de 8GB

Transfer Digital

Cablu De Fibra

Procesor

Altera

Alimentare

90-246V AC

Putere consuma

600w

Zgomot

Modul gata de operare

Opera

15°C-35°C(59°F-95°F)10%-70%

Depozitare

-21°C-60°C(-5°F-140°F)10%-70%

Program de conducere

Windows 7, Windows 10

viteza

6-18 de metri pătrați, cu diferite modul de imprimare .

limba

Engleză, Chineză

Avantajul Produsului Caracteristici

1. Corpul de pictură murală printer mașina este fabricat din aliaj de aluminiu-magneziu, de înaltă precizie, șasiul este subțire și durabil, ușor de transportat.

2. Fuselaj accesorii de pictura murala de perete printer mașină sunt importate CNC, echipamente de fabricație, împreună cu un profesionist mucegai piese procesul de fabricație să asigure că aparatul și accesoriile mai bună coerență și stabilitate mai mare.

3. Mare dimensiune de Fotografie, de pictură murală printer masina: Mare 2100 mm, lățimea nu este limitat.Construcția nu este nevoie pentru a muta masina la jumătatea drumului, nu este nevoie pentru a face cusaturi, format mare, pictat la un du-te, imagine frumoasă.

4. Cu mare precizie, fără perii cu motor servo sistem de control, vector de poziționare, nu grilaj, cu motor fără perii, eliminând necesitatea pentru curățarea, întreținerea, uzura și lacrimă după harta deformat, trebuie să înlocuiți în mod regulat și alte probleme, pictura de înaltă precizie, de a menține.

5. Pictură murală printer mașină adoptă HD piezoelectric tehnologia cu jet de cerneală.Japonia a importat piezoelectric duza, de înaltă precizie, clar și luminos imagine, durabil.

6. Variabila picăturilor tehnologie cu pictură murală printer mașină.Minim picături de cerneală de 3,5 PL, cea mai mare 27PL, pictura interioară ecran clar și delicat, pictură în aer liber color luminos, rapid.

7. Avansate de cerneală picătură sistem de control și de înaltă toleranță vina sunt pene de tehnologie combinate.Calitatea de ieșire 3D perete vertical mașină de imprimare este mai perfect.

8. Cerneala de 3D perete vertical mașină de imprimare folosind importate lipire, încălzire, minus 10 ° C la zero 60 ° C în condiții normale de mediu de lucru, fără gheață, continuu de cerneală, pline de culoare, sens tridimensional de puternic, nu se decoloreaza, nu își pot permite pielii, de trei-dimensional sentiment de puternic Exfoliant, verde.

9. Aspersor semnal de date folosind fibre optice integrate de ieșire.Mai repede, capacitatea de anti-interferențe, fiabilitate ridicată și stabilă de transmisie de date.

10. Automat de sistemul de umplere.Construcția întrerupt accidental, umple sistemul poate reduce în mod eficient pictura rata de resturi.

11. Fuselaj rezervate UP, invertor de interfață (poate fi instalat built-in sistemul de alimentare cu energie, the3D perete vertical imprimare mașină curentul pentru aproximativ 10 ore).

12. Avansate AC servo tehnologie de control pentru a asigura o mai mare precizie de imprimare, o mai bună stabilitate și durată de viață mai lungă.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *