Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Halloween PVC 3D Bat Perete Decoreaza de Halloween Decora Bat Autocolante Petrecere de Halloween Înfricoșător Consumabile

Halloween PVC 3D Bat Perete Decoreaza de Halloween Decora Bat Autocolante Petrecere de Halloween Înfricoșător Consumabile

106.37lei 78.73lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Ocazie: Petrecere
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Halloween PVC 3D Bat Perete Decoreaza de Halloween Decora Bat Autocolante Petrecere de Halloween Consumabile Înfricoșător Impermeabil bat decor: fabricate din plastic rezistent la apa.Aripi de liliac autocolante va stabili scene de interior și în aer liber.Wow oaspeții dumneavoastră și truc-sau-tratarea oamenilor cu aceste uimitoare bat decoratiuni!

Ușor de utilizat: Halloween liliac decor foloseste o versiune imbunatatita de lipici, care are o viscozitate bună și nu este ușor să cadă.Liliecii legat.Le face în diferite aripa colțuri, apoi casetă și lipiți-le.Potrivit pentru orice suprafață netedă și uscată, cum ar fi pictat pe perete autocolante sticla (vă rugăm amintiți-vă pentru a curăța praful înainte de lipirea).

Minunat decor de Halloween: 3D bat decor de perete este negru, culoarea și forma sunt foarte potrivite pentru scene de Halloween, acesta este un proiect adecvat în special pentru copii.Ei vor iubi pentru a face lilieci și de a folosi pentru a decora pereți, uși, mese, pridvoare față și windows.

Ușor să se rupă off: Dacă doriți să eliminați sau înlocuiți înfricoșător bat autocolant, se încălzește cu un uscător de păr și-l scoate cu ușurință.

dimensiune: 32 x 9cm+24 x 6cm+18 x 4 cm+16 x 8cm

Material: plastic

culoare: Negru

Conținutul Pachetului:

176 x Bat autocolante

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *