Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Scena Nașterii Simțit Ornament De Crăciun Vii Simțit Pandantiv Cu Scena Nașterii Cadouri Creative Pentru Oglinzi Auto Pomi De Crăciun Cheie

Scena Nașterii Simțit Ornament De Crăciun Vii Simțit Pandantiv Cu Scena Nașterii Cadouri Creative Pentru Oglinzi Auto Pomi De Crăciun Cheie

48.98lei 24.47lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Numărul De Model: Scena Nașterii Simțit Ornament
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Fabricat de înaltă calitate simțit cu manopera amenzii, este sigur de a fi un favorit plus la vacanta de decor.Ornament vine cu un șnur, făcându-l ușor de a suspenda pe copac.

Caietul de sarcini:

Nume: Simțit Crăciun nașterea domnului dcene

Material: Fetru

Forma: Rotund

Greutate: aproximativ 50g

Culoare: așa Cum se arată în imagine

Dimensiune produs: (aprox.)10cm/3.94 inch

Lista De Ambalare:

1 buc*scena Nașterii simțit ornament

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Un Confort de neegalat: Aceste copac nașterii ornamente sunt realizate din fetru, care este confortabil la atingere și ușor de a suspenda.Acestea sunt reutilizabile și durabile, perfecte pentru decorarea casa ta sau de a da sub formă de cadouri.

2.Iz de sărbătoare: Ridica decor de vacanță cu aceste viu colorate și complicate cusute copac nașterii ornamente.Realizate cu înaltă calitate simțit materiale, acestea sunt durabile și nu va dispărea cu ușurință.

3.Notă festivă: Accentueaza Festivitățile de Crăciun cu Scena Nașterii Ornamente de Pom.Distracție nostru simțit ornamente adăuga o poftă de mâncare creative la clasica scenă a nașterii domnului.Fabricat din moale, durabil simțit, culori vibrante de aceste ornamente aduce bucurie vacanță la casa ta.

4.Ușor de instalat: Ridica decor de vacanță cu bradul nostru nașterii ornamente care sunt ușor de instalat.Aceste pandantive vin cu lanyard-uri pentru hassle-free de suspendare pe pomul de Crăciun sau în orice altă locație dorită, creând o ambianță de sărbătoare.

5.Festiv Farmec: Lasa-ti pomul de Crăciun prind viață cu copacul nostru nașterii ornamente, care sunt perfecte pentru lipirea de familie.Împărtăși bucuria de a sezonului cu oameni dragi, colegi și colegii cu aceste complicate si decoratiuni fermecătoare.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *