Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Udarea Plantelor Piroane Instalatii Automate De Udare Prin Picurare Piroane Unelte De Grădinărit Pentru Uniform Picură Auto Sistem De Irigare Pentru

Udarea Plantelor Piroane Instalatii Automate De Udare Prin Picurare Piroane Unelte De Grădinărit Pentru Uniform Picură Auto Sistem De Irigare Pentru

81.86lei 40.91lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Păstrați plantele la ghiveci sănătos și hidratat cu aceste auto-udare irigare piroane.Ele sunt ușor pentru a stoca și de a folosi, și au o noutate stil care adaugă farmec la ghivece.Doar introduceți-le în sol și se umple cu apă.Ei vor picurare a apei direct la rădăcinile, economisind timp și hassle.

Caietul de sarcini:

Nume produs: sistem de irigare prin Picurare

Produs greutate: 300g

Produs dimensiune: 300*12.7*5cm/118.11*5*1.97 cm

Produs material: ABS

Lista De Ambalare:

1set *sistem de irigare prin Picurare

Note:

1. Ca urmare a monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Datorită diferitelor manual de măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Bine Picură Duza: Acest sistem de irigare prin picurare poate iriga plantele cu bine se scurge de la micro-drip nozzle design.Acesta previne acumularea de apă și asigură o hidratare pentru plantele tale.

2.Ușor de Instalare: Acest sistem de irigare prin picurare este conceput pentru a fi user-friendly și hassle-free.Puteți să-l înființat în câteva minute.Aceasta funcționează bine pentru grădină, balcon, grădină și de interior, ghivece cu plante.

3.Durabil și Compact: Acest sistem de irigare prin picurare este ușor și ușor pentru a stoca, datorită sale materiale de înaltă rezistență.Ea are un plug-in de design care vă permite să instalați rapid și convenabil.Mare pentru udarea plantelor in gradini mici, balcoane, sau ghivece.

4.Atrăgătoare și Utile Piroane: Aceste vârfuri sunt decorative de auto-udare piroane care avea grijă de nevoile de udare.Au noutatea stiluri care se amesteca bine cu diferite plante și înfrumuseța grădina.Experimenta confortul si eleganta de aceste piroane.

5.Eficient Sistem de Udare: Acest sistem de irigare prin picurare asigură că plantele primesc suficientă apă la rădăcinile lor, fără a pierde nici pe frunze.Sol-plug de udare a plantelor piroane livra apă direct pe sol, evitarea scurgerii și eroziunii.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *