Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Distracție Brelocuri Din Piele De Mână În Formă De Glumă Breloc Amuzant Accesorii Pentru Rucsac De Crăciun, Halloween, Cadouri Pentru Barbati Si Femei

Distracție Brelocuri Din Piele De Mână În Formă De Glumă Breloc Amuzant Accesorii Pentru Rucsac De Crăciun, Halloween, Cadouri Pentru Barbati Si Femei

19.90lei 13.94lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Ocazie: Petrecere
  • Material: BUMBAC
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Făcut pentru durabilitate, puteți crea cât mai multe gesturi, după cum doriți.Design-ul usor, face ușor de a transporta oriunde te duci.Perfect pentru Craciun, aniversare, zi de naștere, sau Ziua Îndrăgostiților, se face un mare cadou.

Caietul de sarcini:

Material: piele + catarama de metal

Dimensiune produs: despre 10x12cm/3.94x4.72 cm

Greutate: aproximativ 25g

Culoare: maro inchis

Pachet De Listă:

Mâna în formă de breloc*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Materiale de înaltă calitate: Realizate din excelentă de metal și piele, această mână în formă de breloc caracteristici de neegalat și durabilitate și longevitate.Oferind cinci cataramă de metal cleme, se atașează cu ușurință la chei, geanta sau accesorii.

2.Distracție și Flexibil: Această mână în formă de breloc vă permite să arate personalitatea ta prin crearea de orice gest credeți că este interesant.Dacă doriți să-și exprime starea ta de spirit, face o gluma, sau trece timpul plictisitor, acest breloc va dezlănțui creativitatea și de a face sa zambesti.

3.Adaugă Divertisment: Trece timpul, cu mâna în formă de breloc, care vă permite să dezlănțui creativitatea prin proiectarea unic de gesturi și pandantive.Puteți adăuga distracție la chei, genti, rucsaci, și mai mult, cu opțiuni nelimitate!

4.Design portabil: Ridica stilul tau cu nostru distincte de mână în formă de breloc, care cu ușurință se blochează pe talie sau rucsac.Designul său compact vă permite să se potrivească perfect în buzunar sau rucsac pentru efort transportă.

5.Cadouri practice: Acest mâna în formă de breloc este un cadou minunat de Craciun, aniversare, zi de naștere, sau Ziua Îndrăgostiților.Acesta este fabricat din metal de înaltă calitate și are suprafețe netede și realiste forma.Se poate arăta dragostea ta și de îngrijire pentru prietenii, familia sau partenerul.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *