Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Halloween Tree Decor Asortate Ornament Înfricoșător Semn Decor În Aer Liber Ornamentale Halloween Semne Pentru Scări Balustrade

Halloween Tree Decor Asortate Ornament Înfricoșător Semn Decor În Aer Liber Ornamentale Halloween Semne Pentru Scări Balustrade

5.77lei 1.97lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Ocazie: Halloween
  • Material: BUMBAC
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Adauga un infricosator touch pentru petrecerea ta de Halloween cu perete copac Halloween semne!Dispunând de mai multe modele, aceste ornament semne sunt ușor pentru a stoca și de a folosi.Impresiona colegii cu aceste decoratiuni festive care va ridica instantaneu partidul vibe.

Caietul de sarcini:

Denumire produs: pandantiv Halloween

Dimensiune produs: 15*11.5 cm/5.91*4.53 cm

Greutate produs: despre 30g

Produs material: Hârtie

Caietul de sarcini: 10buc/pachet

Produs grosime: aproximativ 0.05 cm/0.02 cm

Stil: Halloween

Lista De Ambalare:

10 buc*Halloween Pandantiv

1 pachet*Sfoară

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Colorat de Halloween Tree Decor: Set Halloween copac aprins cu 10 de colorat conceput decor piese.Acest set oferă o varietate de modele pentru a se potrivi toate nevoile decorative.Transforma spațiul de locuit într-o sărbătoare de toamnă scape!

2.Notă festivă: Halloween tree decor vine cu personaje infricosatoare.Fiecare ornament are vie forme și culori luminoase, de a face petrecerea ta de Halloween bucurie, ci și un eveniment surprinzător.

3.Ușor pentru a Stoca și de a Folosi: Încânta în efort de configurare de Halloween tree decor!Realizate din material de hârtie, este ușor și compact, fără bavuri sau rumeguș.În Plus, este sigur să se atingă, fără răni la degete.Ia-ți de acasă îmbrăcat!

4.Decor de vacanță : Ridica Halloween tree decor cu spooky și capricioasă ornament.Perfect pentru impartasesti bucuria cu cei dragi, colegii, și colegii de clasă.Stau cu frânghie atașat și să-și exprime dragostea și binecuvântările.

5.Îmbunătățiți-vă Vibe Infricosator: a Face petrecerea ta de Halloween 1 să-și amintească cu spooky semn decor!Conceput pentru uși, pereți, și alte apariții, acest ciudat accentul este perfect pentru a adăuga un dram de frică la orice tema de petrecere, de nunta, sau scara balustrada.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *