Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Halloween Din Lemn, Draperii Ornamente De Halloween Lemn Decupaje Draperii Pandantive Cu Lumina Pandantive Din Lemn Pentru Șemineu Raft

Halloween Din Lemn, Draperii Ornamente De Halloween Lemn Decupaje Draperii Pandantive Cu Lumina Pandantive Din Lemn Pentru Șemineu Raft

45.33lei 22.64lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
  • Material: BUMBAC
  • Ocazie: Eid al-Fitr
  • Numărul De Model: Din Lemn, Draperii Ornamente
  • Electronice: no
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Halloween Copac Draperii Decoratiuni sunt modul perfect de a adăuga unele distracție infricosator pentru casa ta.Aceste ornamente sunt luminoase și puternice, astfel încât să puteți cu ușurință le atârnă pe copaci, ferestre, usi sau pereti.Acestea dispun de Halloween de design, cum ar fi dovleci, fantome, lilieci, paianjeni, și cranii.De asemenea, puteți DIY copaci toamna cu aceste decoratiuni și de a crea o atmosferă înfricoșătoare pentru invitatii dumneavoastra.Dacă doriți să truc sau trata, sau bucurați-vă de sezon, aceste draperii va face de Halloween de neuitat.

Produs: Halloween pandantiv din lemn

Material: lemn

Caietul de sarcini: dovleac, schelet, spider

Putere mod de alimentare: baterie buton

Greutate: 90g

Lista:

Halloween Din Lemn, Draperii Ornamente *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabil și robust: Aceste ornamente de Halloween sunt artizanale din lemn excelent material care rezistă la rupere și răsucire, oferind o utilizare de lungă durată și de calitate.

2.Ușor de utilizat: Aceste draperii din lemn ornamente avea o gaura de sus, care vă permite să le atârnă pe orice loc doriți.Acestea sunt realizate din lemn fin și sunt de încredere și de durată, de mare pentru decor de Halloween.

3.Design rafinat: Adauga unele Halloween fler la casa ta cu aceste minunate draperii din lemn ornamente, cu vii și ochi-prinderea modele de păianjen, dovleac și schelet.

4.Aplicarea pe scară largă: Acestea sunt dotate cu copaci toamna și DIY elemente, creând o atmosfera calda si atmosfera festiva pentru semineu, perete dormitor, biblioteca, sala de clasa, birou sau dulap.

5.Înfricoșătoare de Halloween ornamente : Aceste draperii din lemn va da casa ta un dram de groază și de distracție, crearea unei infricosator și starea de spirit festiv pentru sarbatoarea de Halloween.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *