Cosul Meu

Adauga la Celebrarea Anului Nou Chinezesc Decorare Anul Nou Lunar Decor

27.16lei 13.55lei
În stoc
  • Material: Acril
  • Origine: China Continentală
  • Electronice: no
  • Ocazie: Anul Nou Chinezesc, De Anul Nou
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • CN: Sichuan
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Caracteristici:

OOTDTY

Adăugați o notă festivă pentru sărbătoarea de Anul Nou cu aceste 2024 Agățat Decoratiuni!Artizanale de calitate placă de hârtie, materiale, acestea dispun de un design frumos care emană și de festivități.

Realizat din materiale rezistente și materiale ecologice, aceste reutilizabile Consumabile Partid sunt perfecte pentru crearea de încântătoare atmosfere la orice ocazie speciala.Culorile lor strălucitoare și măiestria fine le face iasă în evidență ca captivante decoratiuni.

Perfect pentru oricine caută pentru a crește upcomings eveniment unic și decor elegant.Fie că este o petrecere la domiciliu sau la birou, aceste decoratiuni sunt iubit de cei care apreciază creative și ochi prinderea modele.

Crea atmosfere festive la adunare, fie că este o petrecere de Anul Nou sau o ocazie speciala.Aceste versatil decoratiuni pot fi agățate în diferite setări, cum ar fi case, birouri, sau spațiu de eveniment, pentru a ridica atmosfere și aduce bucurie pentru înconjurătoare.

Ușor de asamblat și demontat, aceste decoratiuni ofera confort si flexibilitate.Să spiritul de Anul Nou umple din jur, cu fericire și de emoție.Gata să urez bun venit anul nou în stiluri!

Caietul de sarcini:

Material:Placă De Hârtie

Tip De Optiune:Type1,Tip 2,Tip 3,Type4,Type5,Type6;

Cantitate:16PCS/Set

Pachetul Include:

1set/16pcs Decor de Anul Nou

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,vă rugăm să vă asigurați că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *