Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Copil De Dus De Gen Dezvăluie Partidul Decor Băiat Sau Fată Veselă De Unică Folosință Confetti Foto Prop Consumabile Pentru Sugari Cadou

Copil De Dus De Gen Dezvăluie Partidul Decor Băiat Sau Fată Veselă De Unică Folosință Confetti Foto Prop Consumabile Pentru Sugari Cadou

81.19lei 37.35lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Caracteristici:

1. Gen Dezvăluie: Va fi un băiat sau o fată?Oricum binecuvântat!Acum împărtășească vestea cea mare cu toți cei dragi folosind acest adorabil Gen Dezvăluie Provizii.

2. A Ieșit Foarte Drăguț: Gen dezvăluie farfurii, căni, tort de card merge împreună cu o schemă de culori, se potrivesc perfect cu alte gen dezvăluie decoratiuni de partid, mai exact un mare plus pentru evenimentul dumneavoastra.

3. Decor: băiat sau fată banner va adăuga un pic de strălucire la creative gen dezvăluie idei, cu siguranță o notă de finisare la tema.

4. Deosebite de Calitate: Realizate din materiale de top, gen dezvăluie petrecere, farfurii și căni nu vă va dezamăgi în termeni de durabilitate.

5. Dulce decor: roz și albastru băiat sau fată gen dezvăluie decoratiuni partid va construi anticipare pentru surpriză specială.

Descriere:

Potrivit pentru orice gen dezvăluie părți, pentru sugari dușuri, vacanțe, zile de naștere, foloseste zilnic, etc. Bucurați-vă de excitare de copil vine.

Caietul de sarcini:

Dimensiune placa: 18cm

De hârtie de unică folosință ceașcă dimensiune: inaltime: 8.5 cm, diametru: 7,5 cm

Tort card szie: 60*60mm

Material: Hârtie

Pachetul Inclus:

16PCS * ceașcă de hârtie de unică folosință

sau

16PCS * 7 inch farfurie

sau

1 BUC * tort card

(opțional)

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

+ Tag-uri

Decor

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *