Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Scrisori Semne Din Lemn Clopote Pandantive Om De Zăpadă Artizanat Din Lemn Agățat De Crăciun Ornament Mos Craciun Urs Crăciun Scrisori Semne

Scrisori Semne Din Lemn Clopote Pandantive Om De Zăpadă Artizanat Din Lemn Agățat De Crăciun Ornament Mos Craciun Urs Crăciun Scrisori Semne

10.86lei 5.00lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Nume:Lemn Clopote Pandantive

Material:Stofa+Lemn

Culoare:Așa Cum Se Arată

Dimensiune:20*13cm(7.87*5.12)

Pachetul Include:1 Buc Lemn Clopote Pandantive Caracteristici:

Ușor de Curățat-Astea de Crăciun jucării de pluș sunt realizate din materiale lavabile și au un design realist detalii, ceea ce le face perfect cadou de Crăciun.

Design rafinat-jucării De pluș sunt Mos craciun si om de zapada cu palarie si esarfa, etc., foarte amuzant și drăguț.

Decoratiuni de craciun-Perfect pentru a crea o atmosferă de sărbătoare și aduce noroc pentru întreaga familie.Puneți-le pe mese, birouri, seminee, rafturi, etc. și le decora frumos, perfect pentru vacanțe, ziua recunoștinței, de Crăciun, și mai mult.

Decor Perfect-Poate fi îmbrăcat ca acasă perfect tinuta pentru a crea o atmosfera festiva pentru o petrecere de vacanță.Aici e un mod rapid și ușor să te îmbraci pentru Crăciun.Ne place de Crăciun și ne place decorare în această zi specială.

Premium Tesatura Moale-Realizate din material moale, lavabil și piele-friendly.Copiii se pot juca în condiții de siguranță și sănătos.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *