Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Numărătoarea inversă de crăciun Calendare Puzzle 1008pcs 24 de Zile Numărătoarea inversă până La Crăciun Puzzle de Crăciun Jucărie Pentru Băieți Fete Puzzle Pentru J9q6

Numărătoarea inversă de crăciun Calendare Puzzle 1008pcs 24 de Zile Numărătoarea inversă până La Crăciun Puzzle de Crăciun Jucărie Pentru Băieți Fete Puzzle Pentru J9q6

56.72lei
În stoc
  • Model De Temă: Flori
  • Material: non-țesături
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Caracteristici:

Aceasta este o 2023 Calendar Advent, Crăciun puzzle, pachetul contine 1 poster colorat, 24 numerotate de cutii, fiecare cutie contine 42 de piese de puzzle, un total de 1008 piese.Începând cu 1 decembrie, completați-o cutie pe zi până în Ziua de Crăciun, când va fi finalizat întregul puzzle!

Fiecare piesă de puzzle vine cu numere 1-24 pe spate, și numărul corespunzător este plasat în cutia cu numărul corespunzător, ceea ce înseamnă dificultatea de a puzzle-ului este redusă, astfel încât chiar și începătorii bine cu acest joc!

Puzzle-ul este confectionat din reciclabile, de înaltă calitate carton cu un finisaj care este puternic și la îndoire și decolorare.Fiecare piesa a puzzle-ului este tăiat cu precizie pentru a asigura o potrivire strâns și burr - marginile.La final a terminat dimensiunea puzzle-ului este de 70*50 cm.

puzzle-uri pot exercita copii răbdare, pentru a îmbunătăți lor de hands-on abilitățile și memorie, și sunt cea mai buna alegere pentru activități părinte-copil.

Acest Crăciun tematice puzzle vine cu o înaltă calitate, cutie de cadou frumos, făcându-l o pentru familia ta, sau prieteni, adulți sau copii.Să aveți o mare de Crăciun împreună!

Descriere Produs:

Advent Calendar 2023 Puzzle 1008 Piese de Puzzle de 24 de Zile Numărătoarea inversă de Crăciun Calendare pentru Copii Adulți

Material: Plastic

Culoare: ca imagine arată, (din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea poate avea o ușoară diferență de culoare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda, vă Mulțumesc!)

Dimensiuni:

Puzzle:70*50 cm\27.6*19.7 inchi

Fiecare cutie:4.5*5*6.2 cm\1.77*1.97*2.44 cm

Pachetul include:

1 x Numărătoarea inversă de Crăciun Calendare Puzzle

Note:

1. Din cauza diverși factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Vă rugăm să permită o ușoară manuală de măsurare în date.

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *