Cosul Meu
  • Acasă
  • Jocuri & Accesorii
  • W3001 Microcalculator Digital al Temperaturii Termostat 12/ 220V cu Sondă de Căldură Rece Temp Termostat de Control Comutator

W3001 Microcalculator Digital al Temperaturii Termostat 12/ 220V cu Sondă de Căldură Rece Temp Termostat de Control Comutator

19.47lei
În stoc
  • Tip Accesorii: Video Analog Converter
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Nume De Brand: Seatay
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Caracteristici:

1. Clare de lectură: evidențiați digital tub este afișată în mod clar, și de lectură poate fi șters dacă este utilizat în timpul zilei sau pe timp de noapte.

2. Ușor de a înlocui: senzorul poate fi înlocuit în funcție de utilizarea 2P terminal.Când aveți nevoie pentru a utiliza alte sonde, puteți să-l înlocuiască la va.

3. De înaltă calitate material: ABS material, nu numai rafinat și frumos, dar, de asemenea, 1.8 mm ultra-gros de design, de înaltă rezistență mecanică, electrică bună performanță, anti-imbatranire.

4. Temperatura de lucru: -50-110 °C ultra-larg de temperatură intervalul de control, pot fi folosite în diverse temperatura câmpuri de control, 0.1 °C precizie de control al temperaturii, pentru a satisface nevoile de control.

5. Utilizarea în condiții de siguranță: cabluri de intrare și de ieșire de design, mai convenabil de a folosi în diverse echipamente industriale, multi-strand sârmă 300V/20A peste-configurare, în condiții de siguranță și de încredere.

Descrieri:

1. Material ABS nu este doar rafinat și frumos, dar, de asemenea, 1.8 mm super gros de design.

2. W3001 inteligent controler de temperatura este un produs independent, 1.8 mm grosime ABS ignifug shell, perfect utilizați în multe domenii, ușor să cumpere și să opereze, este controlul temperaturii butler în jurul valorii de tine.

Caietul de sarcini:

Model: XH-W3001

Temperatura raza de control: 50 ° C -110 ° C

Interval de temperatură: 50 ° C -110 ° C

Precizie de control temperatura: 0,1 ° C

Tip de ieșire: ieșire directă

Capacitate de ieșire: până la 10A

Gaura de prindere distanța: 73mm (deschidere 4m)

Putere de ieșire: 120/240/1500W

Culoare: Alb

Tipul tensiune: 12V, 24V, 220V

Dimensiune: 60*45*31mm

Pachetul inclus:

1 * microcalculator digital termostat

Note:

Vă rugăm să permiteți-0-2mm eroare din cauza măsurare manual, mulțumesc pentru înțelegere.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *