Cosul Meu
  • Acasă
  • Jocuri & Accesorii
  • R91A Capac de Silicon pentru Uni Interactive Virtual Pet Joc Mașină de Piele Manșon Protector cu Degetul Curea Accesorii

R91A Capac de Silicon pentru Uni Interactive Virtual Pet Joc Mașină de Piele Manșon Protector cu Degetul Curea Accesorii

12.11lei 8.84lei
În stoc
  • Numărul De Model: R91A4NB1106776
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tip Accesorii: Înlocuire Shell
  • Cu USB: /
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Caracteristici:

OOTDTY

Îmbunătățește experiența dvs. de joc cu această înaltă calitate silicon de protecție caz.Ușor de instalat și de utilizat, acesta oferă durabil de apărare împotriva zgârieturilor, șocurilor, și alunecă.

Fabricata din silicon lichid, aceasta husa de protectie este moale, rezistent si lavabil.Sale groase de design oferă îmbunătățită picătură și accident protectii fără a adăuga greutate inutile.

Conceput pentru jucătorii de toate vârstele, această curea ajustabilă asigură confort și îmbunătățește experiența de joc.Este perfect pentru amatorii care doresc să păstreze animale de companie electronice în condiții de siguranță în timpul jocului sau de călătorie.

Indiferent dacă sunteți acasă, de călătorie, sau participarea la un eveniment de gaming, această carcasă din silicon cu 3D elegant bomboane aspectul va face telefonul iasă în evidență.Reglabil coarda permite operarea ușoară și atașament sigur.

Cu un design ergonomic, acest caz de protecție garantează confort și usabilitys, permițându-vă să se bucure pe deplin de experiența de joc.Sale vibrante si design adaugă o notă de la aparatul dvs., făcându-l un stand de accesorii.

Caietul de sarcini:

Material:Silicon

Dimensiune:Aprox.56x62x20mm/2.2x2.44x0.78inch

Culoare:Ca Imagine Afișată

Pentru Uni

Pachetul Include:

1x husa Silicon

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *