Cosul Meu

Ușă glisantă Lubrifianți Auto garnitura Ușii Lubrifiant Mașină de Etanșare Ușă Și Fereastră Lubrifianți 100ml Masina cu Spray Lubrifiant Multifuncțional Și

3.36lei 2.36lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Ușa de lubrifiant este perfect pentru obiecte de uz casnic, cum ar fi cele cu piese mobile între bandă și sticlă.Sa volatilitate scăzută previne în mod eficient cracare în timp ce eliminarea zgomotului și eficient de lubrifiere.Spune la revedere de la scartaie usile cu acest lucru trebuie să-au produs.

Instrucțiuni:

1. Ștergeți sigilate fereastră cu un prosop curat și uscat.

2. Spray acest produs uniform pe fereastră bandă de etanșare

3. În mod repetat, lift fereastra de mai multe ori pentru a face produsul mai adânc.

4. Ștergeți windows cu un prosop curat.

Tip Proiect: Fereastra De Lubrifiant

Termen de valabilitate: trei ani

Conținut Net: 100ml

Avantaje: elimina zgomotul, lubrifierea, pentru a preveni benzi de imbatranire, protectie de lunga durata.

Lista De Ambalare:

1* Ușă De Blocare Lubrifiant Spray

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Buna Funcționare: Ridica ușa ta glisante joc și de a asigura buna funcționare cu lubrifiant.Nostru unic de formula reduce frecarea și de a face fereastra aluneca fără efort între bandă și sticlă, minimizarea zgomotelor anormale și sporirea eficienței pentru o funcționalitate îmbunătățită.

2.Susținută de Performanță: Ține de uz casnic și automobile de viteze in forma de top cu lubrifiant pentru usi glisante.Potrivit pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi ușa benzi, trapa șine de ghidare, și chiar oglinzi retrovizoare, se reduce uzura, zgomot, și de frecare, extinderea duratei de viață a elementelor.

3.Preveni Daune Ușă: Nostru Ușă Glisantă Lubrifiant oferă un mediu prietenos formulă care în mod eficient previne crăparea și menține cauciuc formă de bandă.Se formează un film de protecție pentru a păstra ușile funcționarea în liniște și fără probleme, fără nici corozive ingrediente.

4.Soluție eficientă: Această ușă glisantă de lubrifiant poate rezolva în mod eficient blocat problemă de zgomot prin reducerea frecării între ușă și urmări.Are volatilitate scăzută și o bună lubrifiere, care pot preveni ușa de la obtinerea blocat și de a face zgomot anormal.Este, de asemenea, non-corozive și în condiții de siguranță pentru ușa ta.

5.Gata de Utilizare: Experienta efort de întreținere cu ușă glisantă de lubrifiant.Doar spray-l pe șine și balamale pentru a lubrifia eficient, elimina zgomotul, și să ofere o protecție de lungă durată.Rezolva ușa probleme cu ușurință și de a face dureze mai mult.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *