Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Rotund Greutate De Apă Geanta Umbrela De Bază Rotund Apa De Umplere Greutate Sac Pliabil Instrumente Portabile Accesorii Pentru Rulote Prieteni

Rotund Greutate De Apă Geanta Umbrela De Bază Rotund Apa De Umplere Greutate Sac Pliabil Instrumente Portabile Accesorii Pentru Rulote Prieteni

53.93lei 26.97lei
În stoc
  • Numărul De Model: Umbrela Umplut Suport Umbrelă De Soare Injecție De Apă Sac
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Umbra Accesorii
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Puncte:

1. Frost-proof Utilizează: Rotund Greutate de Apă Geanta este rezistent la îngheț, pentru a utiliza în vreme rece, și în timpul iernii, furnizarea de oameni cu non-apă înghețată, utilizate pe scară largă în frig și temperaturi scăzute domenii.

2.Convenabil și Flexibil: Umbrela de Bază Sac de Apă este pliat pentru a stoca cu ușurință în buzunare și rucsaci, portabil pentru a transporta pentru camping, alpinism și drumeții, și potrivit pentru prieteni, copii și familii.

3. Practic Apa de Deschidere Port: Umbrela Sac de Apă este proiectat cu o apă de umplere port, convenabil pentru a turna în sau pe apă, și ușor de a deține și de transfer cu forme cerc.

4.Material de încredere: poate fi umplută cu Apă Geanta este confectionata din tear-proof și materiale fine, evitând deteriorarea bruscă și obiecte dure, și durabil de a utiliza pentru o lungă perioadă de timp.

5.În aer liber Camping Alimentare: Apă Umplut Sac de Greutate este o practică camping, drumetii, plaja, și de aprovizionare în aer liber, flexibil pentru a stoca și transporta, și minunat pentru fixarea soare plaja umbrela de bază.

Descriere:

Steagul Bază de Apă se aplică pentru fixarea umbrelă de soare, plaja cu steag, și umbrelă de soare.Acesta este fabricat din lacrimă-un material rezistent și durabil pentru utilizare, cu apă portul de umplere, și este ușor să se toarnă în și în afara.

Caietul de sarcini:

1.Denumire: Umbrelă De Soare Apa De Umplere Sac

2.Material: PVC

3.Greutate: 220g

4.Diametru exterior: despre 52cm/20.47 inch

5.Diametru interior: aproximativ 8cm/3.14 inch

Lista De Ambalare:

Umbrela Sac de Apă*1buc

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *