Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Noi Stralucitoare Ochelari 2024 An Nou Fericit Crăciun Fericit Ornamente LED Intermitent Ochelari de Crăciun Jucărie de Crăciun Petrecere de Anul Nou Decor

Noi Stralucitoare Ochelari 2024 An Nou Fericit Crăciun Fericit Ornamente LED Intermitent Ochelari de Crăciun Jucărie de Crăciun Petrecere de Anul Nou Decor

9.52lei 4.18lei
În stoc
  • Strălucire Consumabile Tip: Strălucire Ochelari De Soare
  • Numărul de Pc-uri: 1 BUC
  • Numărul De Model: 2024 Stralucitoare Ochelari
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Led-uri strălucire de sticlă
  • Ocazie: De Anul Nou, De crăciun, Petrecere
  • Electronice: Da
  • Material: Plastic
  • Tip 2: petrecere glow ochelari / lumina de neon party ochelari
  • Tip 1: partidul neon ochelari de soare / neon ochelari pentru ziua de nastere
  • dimensiune: 15.5X5.8X14cm
  • Tip 3: neon party el ochelari / ochelari petrecere glow
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Noi Stralucitoare Ochelari 2024 An Nou Fericit Crăciun Fericit Ornamente LED Intermitent Ochelari de Crăciun Jucărie de Crăciun Petrecere de Anul Nou Decor

Caietul de sarcini:

[Numele produsului]: 2024 anul nou a CONDUS patru lumini flash ochelari

[Dimensiune produs]: lungime 14CM inaltime 6CM pahare picior lungime 13.5 CM

[Produs]: PS plastic componente electronice

[Alimentare]: 3 AG3 baterie buton

Produsul funcția]: comutator cu cheie

Pachetul include:1*ochelari luminoase (de culoare aleatorii)

1.produs de culoare: lumina de culoare roz, albastru, verde, trei aleatoriu amestecate culoare de păr.

2. Descriere produs: Acest produs se aplică la trei AG3 electronice.Acest produs conține electronice, acest pahare au trei reglabil comutator, unul pentru lumina constanta două pentru rapid flash trei pentru slow flash.

3. Utilizarea mulțimea: potrivit pentru toate tipurile de oameni la modă pentru a participa la petrecerea de seara caracteristicile de partid.Mult mai potrivit pentru baruri și cluburi de noapte ca un cadou pentru a utiliza.Flash ochelari de serie este popular în Europa și Statele Unite ale americii moda recuzită consumabile, cred că cu international de sincronizare de pe piața internă va fi în curând populare.

4. Caracteristici produs: ochelari cu LED-uri cu ritmul sunetului flash dinamic.

Descriere:

1. SIGURANȚĂ: Aceste glow-in-the-întuneric ochelari de soare sunt realizate de înaltă calitate de plastic PC-ul, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre care se încadrează în spatele și obtinerea deteriorate.Paharele sunt moderat de dimensiuni pentru o experiență de purtare confortabil atât pentru adulți și copii.

2. CONVENABIL: Ai nevoie doar pentru a elimina scutul termic și faceți clic pe butonul on/off.Aceste pahare au trei moduri de lumina: lent clipește, clipește rapid și întotdeauna pe.Built-in baterie durează pentru totdeauna.Sunt sigur ca va va face sa straluceasca si sa fii mereu in centrul de petrecere.

3. Noul nostru stil de moda LED glow-in-the-ochelari de soare sunt unul dintre cele mai bune decoratiuni de partid, perfect pentru tine să strălucească infinit în întuneric partid.Poate fi folosit pentru petreceri aniversare, sărbători Halloween, camping, carnavaluri, Craciun, Valentine ' s Day, petreceri de Anul Nou, în aer liber, festivaluri de muzică, cluburi de noapte și mai mult.

Sfaturi cald

1. Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

2. Ca urmare a afișa diferențele de monitoare și lumini, culoarea curentă pot fi ușor diferite de la fotografie de produs.

3. 3. Vă rugăm să permiteți o mică eroare ca mai sus dimensiunile sunt măsurate manual.

4.1 cm = 0.39 inch.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *