Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Mini-Solar Baie De Pasăre Fantana, Fantana Decorativa, Iaz Cu Cascada, În Aer Liber, Baie De Pasăre, Plutind Pe Apă

Mini-Solar Baie De Pasăre Fantana, Fantana Decorativa, Iaz Cu Cascada, În Aer Liber, Baie De Pasăre, Plutind Pe Apă

209.52lei 125.74lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • dimensiune: 13/16cm
  • Tip: Fantana Solare
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

【Produs introducere】

Când panoul solar primește suficientă lumină solară, pompa de apă va începe în termen de 3 secunde.

Solar fără perii pompa de apa adoptă Sala de elemente cu sensibilitate ridicată și consum redus de energie, și este condus de eficient și inteligent circuite electronice, și adoptă volute de proiectare în mecanica fluidelor pentru rotorul cavitatea pentru a reduce rezistența de curgere a apei, astfel încât performanța globală este mai bună decât cea din structura tradițională.Eficiența solar pompa de apă este crescut cu 20%.Este, de asemenea, rezolvă deficiențele actuale fără perii colectoare solare, pompa de apa, care este dificil de a începe, a scăzut în eficiență și săraci în stabilitate.

Acest produs este un solare direct-drive pompa de apă, fără o baterie externă, și înălțimea de pulverizare a apei este de 60-80cm (în funcție de puterea de la soare).Atunci când soarele este slab, pompa de apă nu va funcționa în mod continuu, și va porni automat în mod repetat până când soarele ajunge la o anumită intensitate, și-l va relua în mod automat de lucru continuu.

Pompa de apă poate fi conectat cu duze de diferite forme pentru a pulveriza diferite tipuri de apă.De pulverizare a apei înălțime: 60-100cm, înălțimea de pulverizare a apei va fi diferit atunci când vă conectați diferite duze.

【Caietul de sarcini】

【Model convențional-160MM】

Pompa de apa tensiune de alimentare: 7V DC

Maxima de ridicare: 110cm

Maxim spray inaltime: 85cm

Pompa de apa putere: 1.5 W

Debit maxim: 190L/H

Panou Solar tensiune de alimentare: 7V panou Solar putere: 1.5 W

Panou Solar dimensiuni: Ø 160 mm (siliciu monocristalin)

【Mini model-130MM】

Pompa de apa tensiune de alimentare: DC 6V

Maxima de ridicare: 110cm

Maximă înălțimea de pulverizare este de 80cm

Pompa de apa putere: 1.2 w

Debit maxim: 190L/H

Panou Solar de tensiune: 6V panou Solar putere: 1.2 W

Panou Solar dimensiune: Ø 130mm (siliciu monocristalin)

[Livrare List] Duza × 6 (efecte diferite), Duza de Bază × 1, Adaptor × 1

Instrucțiuni de utilizare:

1. Vă rugăm să urmați instrucțiunile din diagrama schematică pentru a asambla produsul.

2. Vă rog să vă puneți panoul solar într-un loc adecvat pentru a se asigura că soarele nu este blocat de alte obiecte.Când panoul solar este expus la lumina soarelui suficient, pompa de apă va începe în termen de 3 secunde.

3. Atunci când pompa de apă este doar pus în apă, datorită aerului în pompă rotor, poate fi insuficientă volum de apa, etc.Este recomandat să așteptați pentru pompa de apă pentru a pulveriza apa în mod normal, înainte de conectarea la duza.

4. Acest produs este un solare direct-drive pompa de apă, fără o baterie externă, și înălțimea de pulverizare a apei este de 60-80cm (în funcție de puterea de la soare).Atunci când soarele este slab, pompa de apă nu va funcționa în mod continuu, și va porni automat în mod repetat până când soarele ajunge la o anumită intensitate, și-l va relua în mod automat de lucru continuu.

5. Pompa de apă trebuie să fie complet cufundat în apă în timpul utilizării, și nu poate fi deshidratat pentru o lungă perioadă de timp

6. Vă rugăm să păstrați sursă de apă curată și curat pompa de apă în mod regulat pentru a preveni obiecte străine de a fi aspirat de pompa de apă și că pompa de apă să nu funcționeze corect.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *