Cosul Meu
  • Acasă
  • Accesorii De Birou & Organizator
  • Craniu magie Cărți de Tarot Vrajitoare Flori Non-Alunecare de Cauciuc Dreptunghi Mousepad Mat pentru Jocuri de Calculator de Birou Laptop 10 x 12 inch

Craniu magie Cărți de Tarot Vrajitoare Flori Non-Alunecare de Cauciuc Dreptunghi Mousepad Mat pentru Jocuri de Calculator de Birou Laptop 10 x 12 inch

24.85lei 17.64lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Personalizate, Mouse Pad-Ul: Mouse-Pad, Unic, Frumos Proiectat Mouse Pad-Uri,Decora Birou Cu Imaginea Ta Preferata !Utilizarea De O Suprafață Suficientă Pentru A Satisface Obișnuită De Muncă Și De A Naviga Pe Internet.

Ultra-Netedă Suprafață:Acest Mouse-Ul Mat Este Fabricat Cu Noua Tehnologie Material Din Microfibra.Livrarea Mult Mai Exacte Și Mai Rapid Mișcarea Mouse-Ului.Disponibil Pentru Toate Tipurile De Mouse-Ul.

Non-Alunecare De Cauciuc De Bază: Dens Umbrire Și Anti-Alunecare Din Cauciuc Natural De Bază Poate Ferm De Prindere Pe Desktop.Premium Material Moale Pentru Confortul Dumneavoastră Și Mouse-Ul De Control.

Ușor De Întreținut: Imprimare De Înaltă Calitate, Durabil, Nu Decolorare, Nu Rid, Ușor De Curățat Și Întreținut.Marginile Sunt Intarite Pentru A Preveni Deformare Și Deteriorare A Asigura O Mai Mult Timp De Utilizare.

Idee Mare Cadou:Un Design Frumos Și Complimente Accesorii De Birou.Se Potriveste Cu Orice Stil Desktop, Birou, Casă, Cămin, Computer, Laptop, Tastatura Și Mouse-Uri.Mare Cadou Ideal Pentru Fete, Colegii, Mame, Ziua De Nastere, Înapoi La Școală, De Ziua Recunoștinței, De Crăciun Și Mai Mult.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *