Restaurant & Evenimente

Restaurant & Evenimente

 

Restaurant

Pe langa un gust bun, noi credem ca mancarea trebuie servita intr-un loc pe masura. De aceea, am creat impreuna cu un arhitect de exceptie, un ambient placut si relaxant..ca un fel de picnic urban. Iar ca atmosfera sa se mentina insorita la fiecare vizita, oferim o servire calda, care te face sa te simti „ca la mama acasa”.

Fie ca vii cu familia, colegii de seriviciu sau de facultate, la Just Eat It e loc si atmosfera pentru toti. Asa ca, de luni pana vineri, vino pe la noi intre 11:00 si 16:00, o data, de doua ori, iar a treia oara, doar sa-ti confirmi ca vrei sa revii pe Calea Dumbravii, nr. 24 de fiecare data cand ti-e pofta de un pranz delicios.

Evenimente si petreceri private

Daca vrei sa petreci ceva mai mult timp la Just Eat It, fie in interes de serviciu, fie pentru distractie, iti inchiriem acest spatiu destins si primitor. Suntem bucurosi sa te ajutam daca:

Doresti sa organizezi un eveniment in familie (botez, aniversari, onomastici);
Ai nevoie de o locatie exlusiva, spatioasa (cu o capacitate de 30-70 persoane) pentru organizarea unui eveniment corporate (prezentari, conferinte, intalniri ale echipei);
Vrei sa ai un partener experimentat pentru organizarea evenimentului tau.

Ca sa fim siguri ca te vei bucura pe deplin de gazduirea noastra, pe tot parcursul evenimentului, iti punem la dispozitie:

Spatiu special atat pentru servirea mesei cat si pentru petrecere;
Flexibilitatea de a alege muzica dorita;
Oferta diversificata de servire a mesei pentru satisfacerea tuturor dorintelor, stabilita impreuna cu tine;
Personal dedicat pentru servirea mesei si a bauturilor.

Contacteaza-ne

Whatsapp / Telefon: 0770 226 654

Email: justeatit.sb@gmail.com