Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Crăciun Numerar Suport Durabil Festiv Bani De Ziua Suport Portabil De Rășină De Crăciun Unic Deținătorii De Bani Pentru Ziua De Crăciun

Crăciun Numerar Suport Durabil Festiv Bani De Ziua Suport Portabil De Rășină De Crăciun Unic Deținătorii De Bani Pentru Ziua De Crăciun

42.44lei 21.20lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Numărul De Model: Crăciun Titular De Numerar
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Acest Crăciun, arăta celor dragi cât de mult îți pasă cu banii Crăciun titular.Fabricat de înaltă calitate material de rășină și cu un om de zăpadă distracție și șosete de design, acesta poate fi agățată pe pomul de a înveseli decor de vacanță.

Caietul de sarcini:

Material: rasina

Dimensiune produs:

Omul de zăpadă: (aprox.)8cm/3,15 inchi

Ciorapi:(aprox.)10cm/3.94 inch

Pachet de listă:

Crăciun Titular De Numerar*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Pe Termen lung de Asigurare: Încredere în performanță de încredere de acest Crăciun titular de numerar, artizanale de înaltă calitate cu rășini pentru o frumoasă și produs de încredere, care este construit pentru a dura.

2.Stil de distracție: Ridica decor de vacanță cu încântătoare Crăciun titular de numerar.Completarea perfectă pentru festivă de configurare, distractiv styling cu șosete și om de zăpadă aduce un farmec unic.Plin de spiritul Crăciunului, este sigur de a incanta pe cei dragi și de a face casa ta vin în viață cu majorete de vacanță.

3.Festiv Bani Titular: Face pom de Craciun arata luminos și festiv cu acest Crăciun clip de bani.Acest produs unic poate deține numerar, carduri cadou sau cupoane și se adaugă la atmosfera veselă de Crăciun.

4.Potrivit Cerere: de asemenea, puteți să-l suspende pe uși și ferestre oriunde aveți nevoie de ea.Nu numai ca poate fi agățată pe pomul de Crăciun, dar, de asemenea, are un unic și design interesant, care vă permite de a pune bani în.Acest crăciun titular de numerar se aplică pe scară largă pentru diferite ocazii și cadouri.

5.Cadou practic: Ai o vacanță de neuitat prin darurile noastre de Crăciun titular de numerar.Să cei dragi știu că-ți pasă cu un cadou perfect de Crăciun și de Anul Nou.Este un mare cadou pentru familie și prieteni care le pot prețui și de a folosi.Face în acest sezon o cele memorabile.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *