Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Brăduț De Crăciun Bază De Fier Suport De Metal Cu Șurub Pom De Crăciun Suportul De Bază De Vânzare Cu Amănuntul

Brăduț De Crăciun Bază De Fier Suport De Metal Cu Șurub Pom De Crăciun Suportul De Bază De Vânzare Cu Amănuntul

272.49lei 201.64lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Brăduț De Crăciun Bază De Fier Suport De Metal Cu Șurub Pom De Crăciun Suportul De Bază De Vânzare Cu Amănuntul

[Se POTRIVESC UNIVERSAL, REGLABIL SIZE]Nostru brad de Crăciun este suficient de puternic pentru a deține orice pom de Crăciun de până la 10 metri inaltime si 100 de kg greutate, cu portbagaj diametre de la 1 inch - 3.5 inch

[Suport metalic] baza de pom de Crăciun artificial este fabricat din oțel de înaltă calitate, cu o vopsea neagră suprafață, care este netedă și strălucitoare, rugină-dovada și rezistent.

[Easy]design inteligent de acest pom de Crăciun artificial de bază va ajuta să vă construi pom de Crăciun rapid și ușor.

[Design nou]ceea Ce vrem să obținem cu acest design este de a crește stabilitatea de copac și de a proteja podeaua.

[Utilizat pe scară largă]alegerea Perfecta pentru pom de Crăciun artificial standuri pentru interior, în aer liber, case, comerciale, piete, etc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un suport de umbrele, Perfect pentru gradina, plaja sau camp/pescuit umbrele, umbrele de plajă, umbrele de soare, publicitate umbrele, steaguri, arcade de nuntă sau grădini, etc.

Culoare:aur/negru

Material:Metal

Dimensiuni:50 x 13 x 10 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Pom de Crăciun suportul de Bază

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Justeatit.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3 .Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Justeatit.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *