Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Vrăjitoare Gnomi De Pluș Durabil Și Confortabil Anti-Fade Drăguț Halloween Gnomi Plus Ornament De Masă Pentru Mese Canapele Pervazuri

Vrăjitoare Gnomi De Pluș Durabil Și Confortabil Anti-Fade Drăguț Halloween Gnomi Plus Ornament De Masă Pentru Mese Canapele Pervazuri

61.57lei
În stoc
  • Origine: China Continentală
  • Material: BUMBAC
  • Ocazie: Halloween
  • Numărul De Model: Vrăjitoare Gnomi De Pluș
  • Electronice: no
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Puncte:

1. Creative decor de Halloween : Aceste vrăjitoare drăguț gnomi sunt proiectate cu picioare lungi și păpuși fără chip, ceea ce le face interesante și unice.Au nuci de pin ca corpul principal, care adaugă un natural și rustic touch pentru casa ta.

2. Material moale si confortabil: Fabricat din bumbac de înaltă calitate și țesături , aceste halloween umplute gnomi sunt blând pe piele și nu-l irita.Ele sunt, de asemenea, durabil și poate rezista la masina de spalat fara decolorare sau deformare.

3. Aplicarea extensivă: Aceste Halloween umplute gnomi pot fi plasate pe mese, canapele, pervazuri, etc, pentru a adăuga o atmosferă festivă la casa ta.Ele pot fi, de asemenea, folosite ca decoratiuni de Halloween pentru petreceri, cadouri, foto sau recuzită.

4. A crea un puternic sentiment de atmosferă : Aceste halloween umplute gnomi sunt drăguț și interesant, oferind o vrăjitoare papusa de design, cu o pălărie ascuțită și o mătură.Ele pot adăuga atmosferă de sărbătoare și caldura pentru casa ta, sau de partid, face halloween-ul mai distractiv și memorabil.

5. Cadou minunat: Aceste Halloween umplute gnomi sunt un bun mod de a exprima binecuvântarea și grija pentru rudele si prietenii dumneavoastra, sau puteți colecta sau de a folosi-le de unul singur pentru a adăuga unele atmosferă de sărbătoare.

Descriere:

Halloween Vrăjitoare Gnome-Un drăguț și interesant de decor pentru casa ta.Acest lucru gnome este fabricat din moale și materiale confortabile, cu o pălărie ascuțită și o barbă lungă.Puteți să-l plasa pe mese, canapele, pervazuri, etc.pentru a adăuga unele infricosatoare farmec pentru spatiul tau.Este, de asemenea, un bun cadou de Halloween pentru prietenii și familia.Acest lucru gnome este un joc interesant și unic calea pentru a sărbători acest sezon.

Caietul de sarcini:

1. Material: pânză, pline cu bumbac, cu nisip pe jos

2. Dimensiune: 28 * 13 * 7 cm/11 * 5.1 * 2.8 în

Pachet de listă:

Vrăjitoare Gnomi de Pluș x1

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *