Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Iepurașul De Paște Morcov Ghirlanda Kit De Paști Banner Decorare Kit Iepuras Cu Morcov Primăvară Ghirlanda Decor, Acasa, Șemineu, Cameră

Iepurașul De Paște Morcov Ghirlanda Kit De Paști Banner Decorare Kit Iepuras Cu Morcov Primăvară Ghirlanda Decor, Acasa, Șemineu, Cameră

118.58lei 92.48lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Ocazie: Nunta Si Logodna
  • Material: Rattan
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

[Plin de Paști Elemente]- Fiecare ghirlanda include: 4 buc manual 3D iepurași (cu manual coada), 5 buc capricioasă morcovi, Gradient de margele din lemn (56 total), Poate fi ajustat pentru a spațierea dorită.

[Easter Bunny cu Morcovi Ghirlanda]- Aceste Iepurașul de Paște Ghirlande sunt completarea perfectă pentru acasă sau de partid - și sunt foarte bune culori pentru Primavara si de Paste!Prietenii tăi vor fi uimit de decor!Pentru că nu au mai văzut-o de Paști semn ca asta!Aceasta va deschide o în cercul tău de prieteni și vă va conduce un nou trend!

[Lat Cerere]- Acesta poate fi agățată pe gradini, pereti, ferestre, mantelpieces, ramuri, mese, usi sau oriunde pentru a crea un vesel de vacanta de Paste ambianță .

[Rafinat lucrate Manual]- Fiecare iepuras este tăiat mâna, umplute & cusut.Apoi o coadă și să adere la iepuras.Morcovii sunt realizate de orange sfoară și au un "realist" verde de sus!Ghirlanda este făcut cu o mulțime de dragoste și grijă.

Material: lemn

culoare: așa Cum se Arată

Conținutul Pachetului:

2 x Agățat de Perete Decor 60cm

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *