Cosul Meu
  • Acasă
  • Home & Garden
  • Decoratiuni de Halloween Dovleac Șir de Lumini de Vrăjitoare 3D Impermeabil Dovleac Fantoma Felinar de Vacanță Lumini Interior Exterior Decor Petrecere

Decoratiuni de Halloween Dovleac Șir de Lumini de Vrăjitoare 3D Impermeabil Dovleac Fantoma Felinar de Vacanță Lumini Interior Exterior Decor Petrecere

103.20lei 38.17lei
În stoc
  • Electronice: no
  • Ocazie: Halloween
  • Material: BUMBAC
  • Origine: China Continentală
Adaugă la lista de Dorințe

+ DESCRIERE INFORMAȚII

Crea perfect infricosator ambianță cu Dovleac de Halloween Șir de Lumini.Adăuga unele distractiv la halloween petrecere tematica sau incanta familia ta cu aceste lumini colorate, care vor crea o atmosferă unică.Realizate cu înaltă calitate tesatura de poliester, aceste lumini sunt durabile și perfect pentru utilizarea în interior.Nu ratați ocazia de a face atmosfera de Halloween mai intens cu dovleac șir de lumini.

Caietul de sarcini:

Nume: Halloween Dovleac Felinar

Material: poliester

Culoare: culoare lumina

Modul de iluminare: fantezie intermitent

Alimentare: Trei baterii AAA (nu sunt incluse)

Extins dimensiune: (aprox.)300*60cm/118.11*23.62 inch

Linie de lumină lungime: (aprox.) 3meter/9.84 picioare

Lista De Ambalare:

1*Halloween Lumina Dovleac

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Inovatoare de Dovleac Șir de Lumini: Spori de Halloween, unele camere cu design unic Dovleac Șir de Lumini.Fantomatic plutitoare aspectul de aceste lumini, când de vânt, adaugă un neegalat atinge pentru decoratiuni infricosatoare.

2.Aplicabile pe scară largă: de a Crea un infricosator Halloween petrecere tematica în orice spațiu cu aceste dovleac șir de lumini.Ilumina veranda, gradina, curte sau de zonă interioară cu usurinta.Perfect pentru a face sezonul de Halloween înfricoșător de neuitat.

3.Lumina de Design: de a Crea o atmosferă bântuie cu Dovleac Șir de Lumini.Lumini colorate în fiecare dovleac activa pe timp de noapte și se adaugă o strălucire stranie la decor.Mic șir de lumini asigura maximum de luminozitate, asigurându-vă că dvs. de decoratiuni de Halloween iasă în evidență.

4.Perfect pentru Cadou: Aceste Dovleac Șir de Lumini sunt completarea perfectă pentru decor de vacanță.A crea un infricosator ambianță pentru tine si cei dragi.De mare ca un cadou pentru prietenii și vecinii pentru a face Halloween-ul mai distractiv!

5.Potrivit pentru Reutilizarea: Cu Dovleac de Halloween Șir de Lumini realizat de rezistent la apa si durabil, tesatura de poliester, vă puteți bucura de acest decor festiv, an după an, economisirea de bani pe viitor decoratiuni de Halloween.

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Rating *